14.05.2020 – Protocolul intern Regamed pentru consultații făcute în maximă siguranță

Dragi pacienți, Pentru a asigura serviciile medicale în condiții de SIGURANȚĂ MAXIMĂ în timpul epidemiei de SARS-COV-2 am organizat următorul protocol intern în cadrul clinicii REGAMED, pe care vă rugăm să îl respectați. Triajul corect al pacienților se face din momentul programării pacienților, telefonic sau online, ocazie cu care vi se va adresa un set de…
Citește în continuare >>

24.04.2020 – Materiale educaționale pentru lucrul cu copii cu diferite probleme de neurodezvoltare

Dragi părinți și aparținători, având în vedere perioada dificilă pe care o traversăm care ne restricționează mult în ce privește accesul direct la terapie, așa cum o știam, am decis să pregătim o serie de materiale ce îmbină elementare noțiuni teoretice și exemple practice necesare în lucrul cu copiii cu diferite probleme de neurodezvoltare.
Citește în continuare >>

21.03.2020: Servicii online gratuite de consiliere, psihoterapie și logopedie

Dragi pacienți și aparținători. În afara măsurilor de prevenție care au ca scop protejarea tuturor, dorim să vă informăm că va oferim gratuit (în plus față de serviciile de consult, consiliere și intervenție terapeutică obișnuite) și servicii online de consiliere psihiatrică, psihologică, psihoterapie, logopedie pe care le puteți accesa la numerele de telefon de contact.
Citește în continuare >>

16.03.2020: Măsuri de prevenție COVID-19 în locațiile Regamed

Dragi pacienți și aparținători, am implementat pentru dumneavoastră următoarele măsuri de prevenție: Vor fi spațiate programările astfel încât să nu se suprapună un număr mare de pacienți și aparținători în sălile de așteptare.
Citește în continuare >>

Call Now Button