Termenii și condițiile de utilizare pentru website-ul Regamed.ro

Acest website este operat de către Centrul Medical Regamed și este furnizat sub forma “așa cum este”. Utilizând acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare de mai jos.

Conținutul acestui site, inclusiv textul, imaginile, logo-urile și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza acest conținut fără a obține permisiunea prealabilă de la Centrul Medical Regamed.

Centrul Medical Regamed își rezervă dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic acest document pentru a fi la curent cu orice modificări.

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de către Centrul Medical Regamed. Centrul Medical Regamed nu poate fi considerat responsabil pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri.

Acest website poate fi utilizat doar pentru scopuri legale și nu puteți utiliza acest site într-un mod care ar putea prejudicia sau afecta funcționarea acestuia.

Centrul Medical Regamed nu poate fi considerat responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte care rezultă din utilizarea acestui site, inclusiv dar fără a se limita la pierderea de profit sau interrupția activității.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați legea română și orice litigii care pot să apară în legătură cu utilizarea acestui site vor fi rezolvate prin instanțele judecătorești din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau la adresa contact@regamed.ro

Call Now Button