Psihiatrie pediatrica RegaMed - logo

Dragi pacienți,

Pentru a asigura serviciile medicale în condiții de SIGURANȚĂ MAXIMĂ în timpul epidemiei de SARS-COV-2 am organizat următorul protocol intern în cadrul clinicii REGAMED, pe care vă rugăm să îl respectați.

Triajul corect al pacienților se face din momentul programării pacienților, telefonic sau online, ocazie cu care vi se va adresa un set de întrebări pentu identificarea riscului de a prezența o infecție acută. Vă rugăm, de asemenea să ne informați dacă în perioada dintre programarea telefonică și prezentarea propriu-zisă în clinică survin vreunul din elementele chestionate.

PROTOCOLUL PENTRU ACCESUL ÎN CLINICĂ AL PACIENȚILOR ȘI A ÎNSOȚITORULUI:

· Pacientul va fi însoțit de maxim un aparținător (dacă nu poate să se prezinte singur).
· Ștergerea tălpilor încălțărilor pe un covor dezinfectant.
· Este permisă staționarea în sălile de așteptare sau în spațiile din curte a mai multor persoane în același timp, numai dacă se respectă distanța de 1,5 m între acestea.
· Se poartă mască facială personală (purtarea măștii faciale de către pacient și însoțitor este obligatorie!)
· Se echipează cu botoșei.
· Se dezinfectează mâinile, folosind soluție hidroalcoolică minim 20 secunde, din dispenserele puse la dispoziția lor la intrarea în cabinetul medical.
· Se înregistrează, de către un membru al personalului cabinetului, temperatura cu ajutorul unui termometru digital de frunte cu infraroșu.

Se completează un set de documente înainte de consult:

 a. Acord pentru prelucrarea datelor personale;
 b. Chestionar privind starea de sănătate a pacientului, conform Anexei nr. 3;
 c. Formular de consimțământ informat.

Personalul medical și auxiliar se asigură de respectarea programărilor pentru consult, astfel încât să existe timpul necesar de 15 minute între consulturi, pentru a se efectua manevrele de curățenie, dezinfecție și aerisire a sălii de așteptare și a cabinetelor.

Call Now Button